Σχετικά με εμάς

Ο Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας με πληροφορίες για τους θεματικούς προορισμούς . Γνωρίστε από κοντά τις εναλλακτικές μορφές της κάθε περιοχής από όλη την Ελλάδα , προορισμούς και επιχειρήσεις.

Χρήσιμος οδηγός για κάθε πιθανό επισκέπτη.

Τελευταία Νέα

+30 2110129575
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72
info@thematictourism.gr
Image Alt

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το portal απευθύνεται από την μια σε όλους τους καταναλωτές που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες στην Ελλάδα έχοντας όλες καταγραμμένες τις πληροφορίες που θα θέλουν ώστε να οργανώσουν σωστά τις διακοπές τους αλλά και την συμμετοχή τους στις θεματικές διακοπές. Με οργάνωση – εμπειρία αλλά και με ασφάλεια.
  • Απευθύνεται στις περιφέρειες, τους δήμους, τους φορείς που θα θέλουν να συμβάλουν ώστε οι πληροφορίες να είναι πιο αντικειμενικές και να προβάλουν τα ξεχωριστά σημεία της κάθε περιοχής τους.
  • Απευθύνεται στις εταιρίες που θα θέλουν μέσα από τις σελίδες μας να προβάλουν τις δραστηριότητες τους και να αναδείξουν την μεγάλη γκάμα που σχεδιάζουν η δρομολογούν μέσα από την εταιρία να έρθουν σε επαφή με τους καταναλωτές.
  • Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που θέλουν αναπτύξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια μέσα από νέες μορφές ανάπτυξης δραστηριοτήτων ΚΟΙΝΣΕΠ ώστε να προχωρήσουν γρήγορα και μεθοδευμένα στις ιδιαιτερότητες των εναλλακτικών θεματικού τουρισμού στην χώρα μας.