Σχετικά με εμάς

Ο Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας με πληροφορίες για τους θεματικούς προορισμούς . Γνωρίστε από κοντά τις εναλλακτικές μορφές της κάθε περιοχής από όλη την Ελλάδα , προορισμούς και επιχειρήσεις.

Χρήσιμος οδηγός για κάθε πιθανό επισκέπτη.

Τελευταία Νέα

+30 2110129575
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72
info@thematictourism.gr

Γραμμα Του Εκδότη

Αγαπητοί αναγνώστες
Η εταιρία για ανάπτυξη των εναλλακτικών θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα είναι ένα σοβαρό θέμα που εδώ και χρόνια απασχολεί την χώρα μας. Η ανάπτυξη των άλλων έχει προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς αλλού έχει προχωρήσει λιγότερο αλλού καθόλου.
Σε ποιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν αυτά τα εργαλεία και νομοθετικά ώστε να βάλουν σε μια τάξη όλη αυτή την προσπάθεια από την άλλη δεν έχουν δοθεί σημαντικά κίνητρα ανάπτυξη τους με ειδικά προγράμματα επενδυτικά και επαφή τους σε ιδιαίτερα προγράμματα ΕΣΠΑ η αναπτυξιακά ώστε γρήγορα να αναπτυχθούν.
Ο θεματικός τουρισμός είναι μια μορφή τουρισμού που οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό τρόπο αναψυχής οι οποίοι πολλές φορές το ονομάζουνε εμπειρία της κάθε περιοχής να έρθουν πιο κοντά στην κουλτούρα, στο περιβάλλον όπως συνήθειες των περιοχών, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα τους. Μπορεί να αλλάξει την όλη στροφή που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο για την στροφή σε διεθνές επίπεδο για την διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος.
Βοηθάει περισσότερο την όποια τουριστική ανάπτυξη αλλά και την εξάπλωση του σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις τάξεις του πληθυσμού.
Ο εναλλακτικός θεματικός τουρισμός μπορεί να υιοθετήσει πρακτικές και άλλων χωρών που έχουν προχωρήσει αλλά συνεργάζονται επαγγελμάτων και τοπικές κοινωνίες μπορούνε να πετύχουμε γρήγορα και με προγραμματισμό αυτό που συζητάμε την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Ο προορισμός Ελλάδα μπορεί να συμβάλει με αυτόν τον τρόπο ανάπτυξης 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Μπορούν να ξαναζωντανέψουν περιοχές σε όλη την Ελλάδα και όχι μονομερής σε κάποιες περιοχές
Με εκτίμηση,
Γιώργος Καραχρήστος