Σχετικά με εμάς

Ο Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας με πληροφορίες για τους θεματικούς προορισμούς . Γνωρίστε από κοντά τις εναλλακτικές μορφές της κάθε περιοχής από όλη την Ελλάδα , προορισμούς και επιχειρήσεις.

Χρήσιμος οδηγός για κάθε πιθανό επισκέπτη.

Τελευταία Νέα

+30 2110129575
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72
info@thematictourism.gr
Image Alt

Επικοινωνία

Η Εταιρεία μας

Mact Media Group

Η εταιρία Mact Media Group ειδικεύεται στον χώρο του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη και σημαντική εμπειρία αρκετών χρόνων από το 1996.
Εταιρία με ιστορία επάνω στο αντικείμενο. Είναι γνωστό ότι όλο και περισσότερο οι μορφές ειδικών εναλλακτικών και θεματικού τουρισμού ενδιαφέρουν όλο και περισσότερο τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα αλλά και τους Έλληνες που ενδιαφέρονται για τις μορφές εμπειρίας ώστε να ζήσουν και να συμμετέχουν στην ζωή του τόπου μας που έχει πολλά να τους προσφέρει.
Η εταιρία μας με εμπειρία μέσα από σημαντικά portal, τουριστικούς οδηγούς πανελλήνιας εμβέλειας έχει ξεχωρίσει για την ανάπτυξη και την προβολή των ελληνικών προορισμών με πανελλαδικό τουριστικό οδηγό, με τοπικούς οδηγούς και χάρτες με πανελλαδικό portal 120 περιοχές όλης της Ελλάδας ξεχωριστά site που υπερβαίνουν τα 120 portal.
Με οργάνωση συνεδρίων εκθετών τουρισμού, γαστρονομίας αλλά και ειδικών μορφών τουρισμού.
Η προσπάθεια και η χαρτογράφηση του θεματικού τουρισμού θέλει να αναδείξει όλη αυτή την εμπειρία και για αυτό τον λόγο ευχαριστούμε τις περιφέρειες, τους δήμους, τους φορείς και τους επαγγελματίες της κάθε περιοχής.
Δεν θέλουμε να γίνουμε άλλο ένα portal με αυτό το αντικείμενο αλλά να αναδείξουμε με όλες τις σύγχρονες μορφές όλους τους τρόπους τις δυνατότητες τις χώρες που είναι αστείρευτες. Ειδικά με το τελευταίο νομοσχέδιο που πέρασε στην Βουλή δίνει τεράστιες δυνατότητες και προσπαθεί για την ανάδειξη όλων αυτών των μορφών τουρισμού. Αυτό θα αναδείξουμε μέσα από την εμπειρία μας σε αυτό το portal.
Καλή ξενάγηση :
Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε για ότι χρειαστείτε
Εταιρία Mact Media Group

Travel Magic

+30 2110129575

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72

Greece Gastronomy Wines

+30 2110129575

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72

Athens Yachting Festivals

+30 2110129575

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72

I.T.N. News

+30 2110129575

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Newsletter