Σχετικά με εμάς

Ο Τουριστικός Οδηγός της Ελλάδας με πληροφορίες για τους θεματικούς προορισμούς . Γνωρίστε από κοντά τις εναλλακτικές μορφές της κάθε περιοχής από όλη την Ελλάδα , προορισμούς και επιχειρήσεις.

Χρήσιμος οδηγός για κάθε πιθανό επισκέπτη.

Τελευταία Νέα

+30 2110129575
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72
info@thematictourism.gr
Image Alt

Ποιοί Είμαστε

MACT MEDIA GROUP

 

Η MACT MEDIA GROUP είναι μία σύγχρονη εταιρεία που στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες, με νέους ανθρώπους που κατέχουν εμπειρία στις υπηρεσίες διαδικτύου. Αναλαμβάνουμε καθημερινά σχεδιασμούς και υλοποιήσεις κάθε είδους project, από μία απλή δημιουργία ενός portal έως και την κατασκευή ιστοσελιδών για ηλεκτρονικά καταστήματα πωλήσεων. Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και δημιουργούμε εφαρμογές για την σωστή προώθηση του Internet Marketing.

Web Design

Η MACT MEDIA GROUP εξειδικεύετε σε όλο το φάσμα, κατασκευή ιστοσελίδων, Ανακατασκευή Ιστοσελίδας , Web Design και Development, παραγωγή video, social media και internet marketing , σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, εταιρική ταυτότητα, κ.ά.

Marketing

Εταιρία με βαθιά γνώση και σοβαρή εμπειρία χρονιά τώρα σε υπηρεσίες Destination Marketing.Εξειδίκευση μας και στο τουριστικό Marketing με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Events

Η MACT MEDIA GROUP εξειδικεύεται στην διοργάνωση μεγάλων και μικρών event, σημαντικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σοβαρές εταιρικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις φορέων από την αρχή έως το τέλος φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα.